Facebook Toestaan Niet toestaan

Elsendorp - MVC 0-1

9 maart 2022 21:00

De derby tussen Elsendorp en MVC is met 0-1 gewonnen door de bezoekers.

In de eerste helft gaven beide ploegen niet thuis. Een bal op de paal van Elsendorp was het hoogtepunt van de weinig ereverende eerste helft. Vlak na rust ontvlamde de wedstrijd met drie gele kaarten in een kort tijdsbestek. MVC ging hier het beste mee om en zette de thuisploeg steeds meer onder druk.
Ondanks dat waren er wel mogelijkheden over en weer.
Uiteindelijk leek het duel in een bloedeloze 0-0 te eindigen. Het venijn zat hem echter in de staart. In blessuretijd kopte Nick Brouwers de winnende binnen. De grensrechter stak nog wel zijn vlag omhoog, maar na overleg met de scheidsrechter bleef de goal staan.