Facebook Toestaan Niet toestaan

Streekderby VV Elsendorp – Fiducia in een nieuwe uitrusting

14 december 2022 16:15

Op zondag 27 november stond voor VV Elsendorp 1 en Fiducia 1 de belangrijkste wedstrijd van het seizoen op het programma; de derby van de Middenpeelweg.

Dit jaar was de angel al snel uit het duel doordat Jeroen Donkers namens VV Elsendorp in de eerste 10 minuten al twee keer scoorde.
Vlak voor rust maakte Stijn Vos met een hard afstandsschot de 3-0. In de tweede helft liep VV
Elsendorp verder uit naar 5-0 door doelpunten van Sam van de Wetering en zijn broer Jesse van de
Wetering.

De uitwedstrijd van een week later tegen SV Olland 1 werd omgezet in een 0-1 overwinning voor Elsendorp 1 door een doelpunt Sam van de Wetering.

De thuiswedstrijd van afgelopen zondag tegen VCO 1 werd een 2-1 overwinning door doelpunten van Dick de Bruijn en Timo van de Heijden. In de stand op de ranglijst staat VV Elsendorp nu vierde met 22 punten.

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Fiducia was er een presentatie van de nieuwe hoofdsponsor:
Haegens | horizontaal en verticaal transport.

Haegens volgt hiermee MKG Koeriers op die de afgelopen 20 jaar de hoofdsponsor van VV Elsendorp was. Eigenaar Stijn Haegens van Haegens | horizontaal en verticaal transport is bepaald geen vreemde voor VV Elsendorp. In het verleden was hij als speler vele tientallen jaren actief bij de jeugd en later bij de senioren. Als vrijwilliger was hij actief als jeugdtrainer/-leider en nu is hij jeugdbestuurslid bij VV Elsendorp. Voor Stijn en Rianne is dit ook een mooi moment hoofdsponsor te worden van VV Elsendorp omdat hun zoon Thijmen sinds kort deel uit maakt van de selectiespelers. Dat na het jubileumjaar van Haegens en aankomend jubileum van de club, maakt dit een extra mooi moment om hoofdsponsor te worden.

Het tweede elftal van VV Elsendorp kwam op 27 november ook in actie. Het speelde die ochtend de
thuiswedstrijd tegen Volkel 6 en gaf toen alvast het goede voorbeeld voor het eerste elftal. Het werd
een gemakkelijke 7-0 overwinning door doelpunten van Chiel van Deurzen (4X), Dani van der
Heijden, Martijn Geurts en Roy van de Wetering. Het tweede elftal gaat door mede deze overwinning aan kop van de ranglijst en ligt daarmee op koers voor een mogelijk kampioenschap later dit seizoen.