Einde voetbalcompetities

6 april 2020 8:15

Zoals je wellicht in de media vernomen hebt, worden alle amateurcompetities niet meer uitgespeeld.

De seniorenteams beginnen volgend jaar in dezelfde klasse als waar ze dit jaar in zijn begonnen. Het jeugdbestuur zal straks starten met het samenstellen van de jeugdteams voor het volgende seizoen. De jeugdleden zullen hierover verder geïnformeerd worden door het jeugdbestuur.

Als het er naar uit ziet dat de overheidsmaatregelen afgeschaald worden en er weer veilig gevoetbald kan worden, dan zullen wij als bestuur contact opnemen met trainers en leiders over wanneer en op welke manier er weer activiteiten georganiseerd worden zoals trainingen, het spelen van toernooien of oefenwedstrijden. Dit is ook afhankelijk van het onderhoud van de velden.

Niemand had een paar maanden geleden kunnen voorzien dat de competities op deze manier zouden eindigen. We leven in een vreemde en unieke tijd. Mocht je vragen of opmerkingen hebben dan kun je altijd contact opnemen met de bestuursleden en de jeugdbestuursleden.

Wij wensen jullie het allerbeste toe. Veel gezondheid en sterkte in de komende periode.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!