Nieuwjaarsbericht van VV Elsendorp

3 januari 2021 11:30


Tja, daar zitten we dan, veelal thuis in de tweede lockdown.

Mocht je een dierbare hebben verloren door het Coronavirus, dan betuigen we veel medeleven met je. Als je zelf getroffen bent door het virus dan veel beterschap en hopelijk kom je er weer helemaal bovenop. Ook wensen we je veel steun toe ingeval je je baan verliest. Hetzelfde geld voor de zelfstandig ondernemers en sponsoren onder ons: veel succes met je onderneming.

Jammer dat 2020 zo gelopen is. Weinig vreugde in en rond de velden, weinig feesten, concerten en stadionbezoeken. Zoals het er nu naar uitziet mogen we er toch wel van uitgaan dat in 2021 het langverwachte vaccin zijn werk gaat doen. Dat we dan weer normaal kunnen trainen, de competities uitspelen en weer concerten en stadions kunnen bezoeken. Zou wel mooi zijn.

Normaal gesproken presenteert VV Elsendorp tijdens de nieuwjaarsreceptie haar eigen top 47 allertijden. Vorig jaar stond het lijflied van het derde team op nummer één: Une belle histoire van Michel Fugain & Le Big Bazar. Omdat we nu geen nieuwe lijst hebben, prolongeert dit lijflied de nummer één positie. Ook zetten we altijd tijdens de nieuwjaarsreceptie de jubilarissen in het zonnetje. De jubilarissen van dit jaar gaan we zeker niet vergeten, ze moeten alleen nog even geduld hebben. Bij één van de eerstvolgende evenementen zullen we ze in het zonnetje zetten en zul je de namen horen van degene die VV Elsendorp altijd zo trouw zijn gebleven.

Rest ons nog om je de beste wensen voor 2021 te wensen en als de pandemie voorbij is gaan we weer knallen !

Bestuur VV Elsendorp

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!