Corona

In de bijlage vinden jullie de Corona richtlijnen die wij bij VV Elsendorp volgen.
Gelieve deze goed door te lezen voor je bezoek aan ons sportpark.

Klik hier voor de bijlage.

==================== Update van 30-9-2020 =====================
Naast de bestaande regels zijn deze regels voor de komende drie weken toegevoegd:

1) Publiek is niet meer toegestaan bij wedstrijden én bij trainingen. Dit betekent ook dat sporters na hun eigen wedstrijd of training niet mogen blijven kijken naar een andere wedstrijd of training. Zij moeten zo snel mogelijk het sportpark verlaten.
2) De kantine gaat tijdelijk dicht.

Speciaal voor de jeugd tot en met JO17 (dus niet voor JO19 !) geldt het volgende:

Bij uitwedstrijden van die jeugdleden vallen de benodigde chauffeurs (ouders) onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd.

Let op 1: Hierbij zijn we afhankelijk van de vereniging die we bezoeken; zij moeten wel bereid zijn de chauffeurs op hun sportpark toe te laten.
Let op 2: Ouders die hun kind naar de eigen sportaccommodatie brengen, vallen niet onder teambegeleiding. Zij worden dus als toeschouwer gezien en mogen dus niet blijven kijken. Dit geldt ook voor ouders die hun kind vanuit Elsendorp naar De Rips (en andersom) brengen.

==================== Update van 15-10-2020 =====================
Zojuist zijn de laatste details van de Coronamaatregelen voor het amateurvoetbal bekend geworden.

Zoals wellicht al bekend zijn de komende vier weken alle voetbalcompetities voor zowel jeugd als senioren stilgelegd. De kleedkamers mogen niet meer gebruikt worden. Er mag geen publiek op het sportpark komen.

De trainingen van de senioren kunnen in aangepaste vorm doorgaan. Dit betekent dat Marcel Verberkt volgende week de trainingen van de heren 1 en heren 2 hervat. De dames en heren 3 kunnen volgende week ook gaan trainen. De betreffende trainers kunnen bij Marcel Verberkt nadere informatie opvragen over de trainingsvormen die nog toegestaan zijn.

De trainingen van alle juniorenteams, dus ook de JO19, kunnen doorgang vinden. Het meest in het oog springende verschil met de senioren is dat bij de junioren ook onderlinge partijtjes zijn toegestaan. Het jeugdbestuur zal in overleg met de jeugdtrainers en leiders bekijken hoe dit het beste ingevuld kan worden. Jeugdspelers van Elsendorp en De Rips mogen samen trainen en ook gebruik maken van elkaars sportpark.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!