Facebook Toestaan Niet toestaan

Elsendorp – Odiliapeel 2-1

30 september 2019 11:45

Elsendorp had het eerste tien minuten lastig, maar toen Odiliapeel inzakte sloegen ze toe.

Dick de Bruijn schoof vroeg in de eerste helft de bal langs de keeper. Kort daarna kreeg Elsendorp een penalty die door Leandro Ribeiro werd benut. Kansen op het derde doelpunt volgden daarna, alleen tot scoren kwam de thuisploeg niet. Als ook na rust de thuisploeg niet tot scoren komt, krijgt Odiliapeel een penalty. Die wordt benut, maar spannend wordt het niet meer. “We hebben niks meer weggeven”, aldus trainer Marcel Verberkt. Het eindigt in 2-1 in Elsendorp.