Facebook Toestaan Niet toestaan

Elsendorp – Irene 4-4

14 oktober 2019 15:00

Een doelpuntenfestijn in Elsendorp.

Leandro Ribeiro schoot het eerste doelpunt van de wedstrijd binnen. In de periode daarna bleven de kansen volgen. Luuk Sommers maakte zijn eerdere misser een beetje goed door nu wel doel te treffen. Tien minuten voor rust scoorde Irene de aansluitingstreffer, maar ons Jordy de Vries breidde de score daarna weer uit. Een comfortabele voorsprong zat er bij rust niet in, want Irene wist voor rust nogmaals te scoren.

Na rust was het Dick de Bruin die ervoor zorgde dat Elsendorp weer uitliep op Irene, maar toen kwam de slotfase. Irene kwam in korte tijd twee keer tot scoren, waardoor met vijf minuten te spelen de stand gelijk was. Lars van de Cruisen kreeg nog een kans om Elsendorp naar de winst te schieten, maar hij schoot over. “Dit hadden we absoluut niet verwacht”, aldus Marcel Verberkt, de trainer van Elsendorp. Eindstand: 4-4.