Bericht met betrekking tot het coronavirus

29 maart 2020 20:45


Deze tijd is niet alleen een bijzondere tijd, maar ook een moeilijke tijd voor iedereen. Voordat we in dit bericht ingaan op een paar verenigingszaken willen wij alle leden van VV Elsendorp een hart onder de riem steken en hopen dat jullie en je naasten gezond zijn en blijven. Mocht dat onverhoopt niet zo zijn, dan heel veel sterkte toegewenst.

Wedstrijden en trainingen

Zoals eerder door ons aangegeven volgen wij de adviezen en richtlijnen van de KNVB, het RIVM en de Rijksoverheid op. Het RIVM en de KNVB heeft aangegeven dat het beleid met betrekking tot sportverenigingen ongewijzigd is gebleven en dus nog steeds geldt tot en met 6 april. Gezien de huidige heftige omstandigheden zal 6 april waarschijnlijk niet de einddatum van het verbod op sporten bij verenigingen zal zijn. De KNBV heeft aangegeven dat zij naar verwachting op dinsdag 31 maart maximale duidelijkheid geeft over het vervolg van de competities, zowel voor het profvoetbal als het amateurvoetbal. Wij zullen jullie berichten als er voor de teams van VV Elsendorp nieuws is over de competities en de daarbij behorende trainingen.

Evenementen en bijeenkomsten van VV Elsendorp

Alle geplande evenementen en bijkomsten zijn afgelast. Tijdens onze laatste bestuursvergadering (via Skype) hebben we besloten dat we nog geen nieuwe data prikken voor de vervallen evenementen en bijeenkomsten. Als de intensiteit van het Coronavirus afneemt en de beperkingen opgeheven worden, zullen we overleggen welke evenementen ingehaald worden en wanneer die dan plaats vinden.

Verdere informatie

Verdere algemene informatie kun je vinden op de website van de KNVB. Voor specifieke en persoonlijke vragen en opmerkingen terecht bij de bestuursleden en de bestuursleden van het jeugdbestuur.

 Wij wensen jullie veel sterkte en ook creativiteit toe in deze tijd. Let een beetje op elkaar. We hopen weer snel met elkaar aan de slag te kunnen gaan.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!